opc_loader

Bestelling volgen

Nadat wij uw bestelling hebben overgedragen aan de koeriers van PostNL, DHL of DPD, ontvangt u van ons automatisch per email bericht met daarin de traceergegevens bijbehorend bij uw bestelling. Met deze traceergegevens kunt u online het verzendtraject van uw bestelling volgen via de website van PostNL of DHL of DPD. Om deze automatisch gegenereerde email goed te kunnen ontvangen, verzoeken wij u vriendelijk om het emailadres info@dierenpenning.nl als veilig te markeren.

Niet ieder pakketje is direct traceerbaar. Mocht dit het geval zijn, verzoeken wij u vriendelijk om de toegestuurde traceergegevens op een later tijdstip (na 18.00 uur) nogmaals te raadplegen.

Past uw bestelling door de brievenbus? Dan wordt uw bestelling per brievenbuspost met PostNL verzonden tenzij u anders aangeeft tijdens het bestelproces. Het voordeel hiervan is dat u niet thuis hoeft te zijn ten tijde van bezorging. PostNL bezorgt brievenbuspost op dinsdag tot en met zaterdag tussen 09.00 en 18.00 uur. Wanneer uw bestelling per brievenbuspost wordt verzonden, ontvangt u geen traceergegevens.

PostNL, DHL en DPD bezorgen in 99% van de gevallen hun pakketjes de volgende werkdag, van maandag tot en met zaterdag tussen 09.00 en 18.00 uur zowel in Nederland als in België. PostNL brievenbuspost wordt in bijna alle gevallen binnen 1-2 werkdagen in uw brievenbus geleverd binnen Nederland en binnen 2-4 dagen in België.